..

blir tvingad att skriva blogg så har ingen rubrik:P

I skolan idag missade jag och Ida den roliga musikföreläsningen eftersom vi skulle stå i caféet. Men vi flummade asmycket med Mona men hon vart rädd och gick, sen flummade vi lite med kikki men då kom mona tillbaka och då gick vi tillbaka till henne igen! sen skulle vi bestämma dessa jävla avslutningströjgrejs, som inte går bra alls!

Älskar Mika - Grace Kelly och Melodifestivallåtar just nu! nanananana

och..
alla Kunskapsskolans intriger, det är helt sjukt!
men Mona var inte rädd, jag och Ida står på din sida genom ALLT! ;P

dumma på riktigt..

ungarna i programmet amigo är ju dumma. det var tre bilder; fisk, fisk och en ko. sen kom frågan vilken ska bort? hmm, va svårt. vi behöver nog mer betänketid!!
och vilket djur kommer kaviar ifrån? hmm, va svårt!
det var typ bara massa astöntiga frågor. jag förstår mig inte på dagens ungdom!

nyhet!

Jag bara måste få dela med mig med den största nyheten någonsin!!
Även fast jag åt det som min första måltid så är jag ändå stolt över mig själv. Jag åt upp en HEL Calzone till middag, en hel pizza + sallad. det är stort!!!!

helg

i helgen som var vart jag pissfull och badade i fontänen på torget, askul. sen dog jag nästan för jag höll på att kvävas av mina egna spyor..... : P

Älskar dig Ida!<3 ; P

hockeykväll

Kom nyss hem från Globen där vi har kollatpå hockey. HV71 - Djurgården. slutade oavgjort, jag som verkligen hejade på DIF juh, köpte till och med en ny djurgården-tröja! :P Men iaf, precis bakom mig och mathias satt en kille i 12-årsålden och hans pappa som hejade på HV (bläää) men dom var precis som Daniel och Fredrik, dom bara gnällde på domaren och allt sög, bla bla bla!

jonathan började skrika kom igen nu bålsta mitt i allt och lite senare började mathias snacka om Sverige (djurgården för honom) och jag skrek ashögt kom igen ESK, koll på läget?!
och när det vart slagsmål skrek jag jippie och killen framför mig (som var väldigt söt (A) ) kollade på mig med värsta leendet, inte van med att se en tjej skrika på hockey kanske ;P haha, men det var askul som vanligt:P

Snodd lista

Tack Mona för listan!



Är din hobby att läsa biltidningar?
Nej.

Har du någon gång tittat dig i spegeln och tänkt "Fasen vad lik jag är Alice Bah"? Hon är ju gråhårig. så nej
Drack du monsterläsk när det var poppis? Vad är det?

Har du någonsin köpt en griskulting? Nej.
Gillar du att utnyttja folk? Det gör väl alla. (A)

Ser du ofta på TV? 24/7
Är din mor mer än 19 år äldre än dig? Japp, 26 år till och med
Leker du fortfarande med Barbie? Ja, men kom igen. Jag har 1000000 kusiner som leker med dom, dom skriker annars!;S
Har någon varit otrogen mot dig? ?!

Drömmer du om att bli fotbollsproffs? Jaaa, få dela omklädningsrum med Zlatan, Chippen, Fredrik Ljungberg, Anders Svensson osv. Vem drömmer inte om det?!

Har du åkt snowboard nån gång? Har provat, det var inte så kul.

Borde du göra något vettigt nu? Sova, typ!
Har du jobbat på en kondomfabrik? Nepp, jag bara köper dom ;P

Har du haft sex med fler än fem personer? vaddå, samtidigt? :P Men nej. faktiskt inte:P

Har du lekt "Batman" det senaste året? Jaa, faktiskt, igår! skulle visa min kusin att jag visst skulle kunna spela huvudrollen i våran film; Batman returns!:P
Har du hånglat med fler än fem personer? Nej, faktiskt inte!:P
Äger du fler än 5 konservburkar med bruna bönor? Skulle aldrig äta det, usch, fy blä!
Gillar du äppelmos? Nej, men aprikospuré (babymat/efterrätt), det är gott:P

Skulle du kunna tänka dig att äta en livs levande daggmask, om du fick 10 000 dollar för det? Ja, det skulle jag nog faktiskt göra!
Har du hånglat med någon kändis? Nej
Har du varit otrogen? Nej

Har du någon gång blivit inkallad av rektorn? Isf, varför? Nej, jag är väldigt skötsam!
Vad har du för färg på dina tapeter? Vita
Har du någon gång varit riktig jävla galet kär? Ja, både tyvärr och jippie


sorgligt?!

Pratar med mona om att lämna kunskap, det kommer bli asjobbigt. jag kommer stå där och gråta hela tiden typ. varför ska det vara så sorgligt för?! Men vi har iaf bestämt att jag ska komma tillbaka på praktik och sitta med mona på smalingarna, nån måste ju sitta och lyssna, skratta och självklart förstå hennes snuskiga skämt(A):P

Tydligen så ska ALLA lärare på våran vårfest, kul, då kanske man ska lära sig vad alla heter ;S.


Vill bara påpeka jag är inte kär i en av mina lärare!!!!!

död

mona, jag kommer visst dö. dom var 10 ungar och den överaktiva hunden igår. helt tokiga! men idag fick jag ledigt, skulle ju till nån skum doktor i uppsala, han visade sig vara en läskig gubbe som typ taffsade på mig, :S :P låter läskigt, men typ sant!

..

LOOOV!
äntligen lov, den här veckan ska jag vara barnvakt åt fyra ungar och en hund. Good luck to me! Måste plugga också. kommer bli utbränd PÅ GRUND av lovet, det var nåt nytt!;S:P

Schlördag!

Måste bara börja med att söga grattis till Jeno, du hittade mig!;D

Redovisningen av det där skumma comenius projektet var det enda roliga med hela det här projektet. (om man räknar bort en dans från filmen) iaf på redovisningen satt alla diskuterade och alla har nu fått det bevisat för sig att någon är en mansgris. men kul var det iaf.

Efter våran lilla redovisning så satt jag, mona, ida och holm kvar och pratade om melodifestivalen och vi kom på den smarta iden att ha en schlördag! alla nior+ lärare och Zandra förstås.! ska träffas i skolan och kolla på ESC och sjunga singstar efter all schlagerfeber:P Den 12:e maj är det. ALLA nior måste komma, askul juh! :D Men madde holm är ju i grekland då så hon får vara vårat stödsystem och ringa och rösta på sverige från oss alla. Nu måste det bli så här, annars kommer jag börja grina ;)

Torsdag morgon

Får skriva en längre blogg senare om gårdagen ;P.

Men nu sitter jag ensam i bibilioteket på skolan och Ida har inte kommit än :O
Jag är helt totalt utmattad och ser fram emot lovet grymt mycket! Men jag ska ju vara barnvakt åt min kusiner så, så mycket lov blir det väl inte. Men jag har mjukisbyxor på mig idag, och det förklarar ju rätt mycket:P hur ofta har jag det i skolan?!

Tisdag..

Tisdag, betyder endast en sak; IDROTT! cirkelträning var det, kämpade på så mycket som jag orkade och det gick ganska bra och var inte sååå superjobbigt. men kommer ha världens jävla träningsvärk imorrn:P Men det gör inget för det är alla hjärtans dag då:D <3

Ploy och madde jobbade på deras dans till deras idrottslektion, men det slutade med att madde strippdanasade på stolar och ploy skrev psalmer:P så kan det gå;S


Jämställdhetscrap

Idag började nåt konstigt projekt i skolan med en timmes lång föreläsning i arenan. Det handlade om jämställdhet och allt sånt där crap som inte kommer lösas bara för att alla predikar om hur orättvist allt är:S Men iaf, självklart hade EMO:sarna jättemycket att säga och började babbla på och snackade mot sig själva och alla började skratta och prata eftersom ingen fattade vad dom snackade om. Jag och Holm började spela luffarschack och jag och Ida satt och kollade på Simon som gjorde så konstiga rörelser och några konstiga ryck. Och självklart satt Joel och tog på sig själv och såg väldigt läskigt nöjd ut! Jacob satt och snackade om gud och ingen brydde sig om vad den där tanten/prästen snackade om, förutom EMO:sarna. Sen körde vi heta stolen, det ägde! Alla diskuterade sönder varann typ, speciellt jacob och ida.
Kul dag, eller hur?!

På torsdag kommer viktors mamma, hon typ gömmer människor:P. kul att få se henne. hon är säkert jättesträng. det skulle förklara varför viktor har två olika färger på håret, det är säkert hans protest mot omvärlden typ:P

Första inlägget

Nu har jag typ startat min sjunde blogg eller nåt sånt och den här gången ska jag lyckas. Mitt mål är att bli som Ida, en superbloggare!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!