Växer dom på träd numera?!

När jag och Jojjo gick hem från bresse hittade vi en kickbike i ett träd! Japp, den hängde i ett träd. Där vid pilotbacken. Vi fick inte ner den även fast jojjo hoppade och kämpade. Då kom tyska-anna (den blonda), hon hade roligt åt oss ett tag. Men sen gick hon. :P Vi kom på att jag kunde sitta på jojjos rygg för att kunna dra ner den. Så jag "hoppade på" och jag lyckades dra ner den. Vi åkte på den hem till mig och hela resan var vi superlyckliga, vi hade ju hittat en kickbike i ett träd juh!! :P Sen åkte vi hem till Emma för att visa vårat fynd, vi tog också min enligt jojjo "spacade" kickbike och åkte dit. Hon tyckte typ vi var astöntiga, men vaddå?! Man ska vara barn så länge man kan! Sen åkte vi hem umgicks ännu mer med Fredrik. Är dom bästa kompisar nu eller?! :P
När klockan slog sju och vi hade plattat håret och skypat med Adde och Jocke och jojjo höll på att skämma ut mig,  så tog vi vårat fynd och gick ner till Emma för att hämta henne och ta oss ner till hamnen för att kolla på Shaker. Planerna var att vi skulle ta oss ner till hamnen MED kickbiken för att slänga den i ån. Men ingen av oss kände att våran stolthet klarade av att gå genom stan med den så vi bestämde oss för att slänga den över bron i vattenparken. Jag fick äran att göra det, jojjo hejade och emma filmade! Haha, jag sprang med kickbiken i handen och slängde den över räcket! Vilken underbar känsla! :P

Och förresten, shaker var bra!

Bresse

Imorrn ska vi till Bresse!! Ahhh, det kommer vara kallt! Men Mona jag är inte negativ nu, jag tror det kommer vara roligt!!! Loooovar!
Paddla kanot = Kommer ramla i och kanske drunkna.
Dricka trä-te typ = Smakar tydligen skit, kanske kommer bli en "favorit i repris" där ute dårå. :P Ni som fattar vad jag menar. ;)
Bygga vindskydd = Då bygger vi det först så kan vi sitta där under medans allt regn kommer ner!

Och måste fixa bilden, har tydligen gjort en deal med Mona om den. Men tveka inte Mona, jag kommer nå mina mål!! :P

iPod-glädje

Hittade min iPod idag! Den låg i min fåtölj, typ underst. Med massa kläder över den! Där har den legat i typ en månad. Och hörlurarna har också vart borta, men dom låg typ överst i i lådan i nattduksbordet! Här har man kolla på grejerna. Men nu är iPoden iaf back in action. Med true beliver instoppad, ska lyssna sönder den nu!!  yaaaay!

hmm..

Det finns människor jag inte förstår längre! Varför ska man förändras beroende på vilka man umgås med. Byta kompisar, ha sina favoriter. Och att man verkligen VISAR det. Jag förstår det inte.

I really don't get it!!

Avslutningsshow

Sååå var den efterlängtade? avslutningsshowen över! Första showen för skolan vart ju total kaos! Typ inget vart rätt. Men den andra för föräldrarna vart jättemycket bättre! :D Jag var Mona, Alex var Zandra. Det gick rätt bra. Vi var nog helt okej som 14isar ;) Orkar inte räkna upp allt som hände. Det kanske kommer senare. ;)

..

Jag har inget att skriva om, det är helt knäppt. Det händer ingenting. Allt är så extremt TOMT och jobbigt.
Vill bara att tiden ska gå fort så att man kan sova bort allt!

Kommer något bli roligt igen?!

En smart idé

Jag och Ploy kom just på en väldigt ekonomisk och miljövänli idé! Om man till exempel tar Lambis toalettpapper som har tre lager. Sen rullar man ut hela rullen och delar upp den så att det blir tre rullar med ett lager istället, asdrygt men man räddar ju mycket regnskog.  Man får ju TRE gånger så mycket toalettppper! Så nu tycker vi att vi borde få en resa till USA för att lägga fram förslaget till George Bush. Det är ju assmart juh!

...

Har inget att blogga om. Allt är så...tomt! Bläääääää

Schlördag<333

Schlördagen ägde! Det är allt man kan säga. Ni som inte var där, missade något. Men vi som var där, hade det så roligt att det inte hade plats med mer roligheter där! :P

Speciellt Oliver! Han var söt ;)

Schlördag!!

Schlördag ikväll :D
Åhh, vad vi har längtat efter det! Det kommer säkert bli jätteroligt. Jag och Jojjo har planer på att variera oss lite, right?  ; ) Men innan vi ska dit och fixa i ordning allting ska jag och Ida till Donken och äta (vad brukar man göra där?!) sen ska vi inta Maxi! Mohahaha, stackars dom. Och sen blire väl bara att knarka red bull eller pk?! iste, godis som jag och Jojjo köpte igår :P och YANKIEBARS! Oj vad vi kommer flumma!

SAKNAR DIG MADDE!!! <333333


..

Dansade typ hela dagen i dag! :D Askul var det! Men det gick lite trögt i början, men sen gick det rätt bra ;)
Sen var jag ner på stan med Tilde, Holm, Jojjo och Anki. Men tilde åkte hem och Anki bara försvann?! :P
Sen åkte Madde med bussen hem och då var det bara jag och Jojjo kvar! Vi kollade på solbrills till henne och hon hittade ett par jättensygga som passar asbra juh ;)
Nu kan du vara osminkad (och bakis, om du nu skulle vilja vara det) utan att nån ser det! ;D

Kattmardrömmen!

Var ute hos Jojjo idag, vi var ute hos katterna och där var dte action! Tänkte berätta om det som hände. Men efter att ha läst Jojjos blogg om händelsen så är det ingen idé. Den bloggen förklarar alltin mycket bättre än min kan ;)

Så kolla in
Jojjos blogg! ;)

Grattis!!

Nej, idag är ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Grattis Ida, äntligen 15 ;) <333333333333

image7

Maddekväll!!

Kom hem från min lilla Madde för typ en timme sen, och nu har jag dötråkigt! Åkte dit igår eftermiddag och spenderade, kvällen, natten och dagen där! Det har vart jätteroligt :D Men nu saknar jag henne och allt det roliga och knasiga vi gör!!! Vad ska jag ta mig till?!
Vi har ALLTID så roligt tillsammans, igår skypade vi och camade med Jojjo, haha det ägde ju!! :P Vi dansade lite också till militärdanslåten. Och jag lånade hennes prinsesskrona och lekte EMO hela kvällen!

Lite bilder från kvällen kommer nedan ;)

image4

Madde gör sin sexiga min och jag sitter där med min nya EMO/prinsess-stil ;)

image5

Haha, visst är vi fiiina?! :P

image6

Som alltid var Jojjo med via camen..Sugandes på.........en polkagris ;)


minmadde, du och jag föralltid<333

...

Värsta depp-dagen idag! Hemskt, jag höll på att börja grina flera gånger! Men det vart bättre till slut ;)
FÖRLÅT iaf!
Men nu är det helg! :D Åhh, så skööönt!


Och vad gör man med en människa som är drygare än en flaska YES! Och som aldrig skulle ändra sig!! Ska man stå ut med det, eller ska man bara skita i personen?!

Stockholm

Nyss hemkommen från en tuff dag i Stockholm. Först en mycket rolig?! tågresa till Stockholm, med mycket konstiag lekar! Sen tunnelbanan till Medborgarplatsen, som jag vet ligger i Stockholm! :P Sen teatern, vet inte vad jag tycker om den faktiskt! :P Sen tunnelbanan till Centralen (Kolla, Jag skrev Centralen!!) Sen gick vi på stan och sen åt vi på Pizza hut. Eller jag, Malin, Holm, Jojjo, Ploy och Hanna pallrade oss dit! :P Asgott men vi skrämde nog iväg rätt många därifrån, vi var inte så tysta! (a) Men det var såå roligt :D